Jeśli tylko dam radę to zawsze pomogę w Krakowie. Mieszkam niedaleko zjazdu z a4 na oświęcim skawinę. Do dyspozycji garaż i zaplecze warsztatowe. Mam super blacharza i lakiernika ( jeśli by ktoś potrzebował to skontaktuję). 502 170 490
[O1] Padnięte zegary
Zwiń
X
-
[O1] Padnięte zegary
Padły mi zegary tzn. wskazówki nie wstają. Polećcie jakiś warsztat lub fachowcę w Krakowie, który to może naprawić w miarę szybko i za przystępną cenę. Wszelkiego rodzaju domowe metody zawiodły :/http://www.obslugaimprez.com/
Nagłośnienie, Oświetlenie, Konferencje, Koncerty, Bankiety, Multimedia
-
-
babar, Kilka tygodni temu,po wymianie sprzęgła miałem identyczny przypadek.Cała tablica padła.Był odpinany akumulator i wtyka szybkościomierza na skrzyni.Jako,że był wieczór to na rano został zamówiony specjalista,który miał to naprawić.Po przejechaniu ok.1 km. po polskiej drodze wszystko wstało,prawdopodobnie zły styk spowodował tę usterkę.Sprawdź sobie klemy i może też wtykę na skrzyni.Niewykluczone,że coś zaśniedziało.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Z tego co robiłem to przepatrzyłem i przeszlifowałem bezpieczniki żeby nie było śniedzi. Rozkręciłem zegary, umyłem, zalałem na noc Kontakterem i nic. Spróbuje z klemami. Gdzie jest dokładnie ta wtyka na skrzyni?http://www.obslugaimprez.com/
Komentarz
-
-
koja86, Looknij na gadu-gadu.
[ Dodano: Pon 11 Lut, 08 17:34 ]
Wracając do pytania o warsztat. Polećcie jakiś dobry zajmujący się elektroniką w Krakowie.
Chodzi mi o diagnozę usterki i ewentualne w strojenie nowych zegarów.
[ Dodano: Sro 13 Lut, 08 14:03 ]
Heh. Zegary naprawiły się samehttp://www.obslugaimprez.com/
Komentarz
-
-
Re: Padnięte zegary
Zamieszczone przez babarPadły mi zegary tzn. wskazówki nie wstają. Polećcie jakiś warsztat lub fachowcę w Krakowie, który to może naprawić w miarę szybko i za przystępną cenę. Wszelkiego rodzaju domowe metody zawiodły :/
Chłopaki mają niepozorny pokoik, naprawa trwała 30 min, koszt 150 zł, spokój na lata
PozdrawiamAdam
Komentarz
-
-
W poradach widziałem wczoraj dokładną instrukcję naprawy zegarów. Robota na godzinę strachu i masz do przodu sporo kasy.Skoda 105S ->EX, CC700 ->EX, Skoda Felicia 1,3MPI ->EX, Skoda Octavia I More Sport
www.octavia-bedzyna.blog.pl
Komentarz
-
-
JanuszSz, spokojnie, kolega nie użył szukajki, tylko w panice napisał posta. A 150zl za przelutowanie rezystorka... niezła stawkaSkoda 105S ->EX, CC700 ->EX, Skoda Felicia 1,3MPI ->EX, Skoda Octavia I More Sport
Komentarz
-
-
Tak, tylko jak naprawiałem znajomeu telewizor, to sumienie mnie gryzło, jak powiedziałem, że chcę 30zł na przelutowanie dwóch kondensatorów. Ten uparł się i tak i dał mi 100, bo mówił, że na dzień dobry w serwisie zaśpiewali od 150 w górę. Nie nadaję się na takiego serwisanta. Normalnie miałbym takie wyrzuty sumienia, że chyba by mnie to zabiło albo tylu klientów, że nie miałbym gdzie palca wsadzić.Skoda 105S ->EX, CC700 ->EX, Skoda Felicia 1,3MPI ->EX, Skoda Octavia I More Sport
Komentarz
-
-
U mnie pojawił się ten sam problem ( obrotomierz, prędkościomierz, wskaźnik paliwa nie działa ) . Zna ktoś z Was jakiegoś fachowca z Łodzi który jest w stanie podjąć się naprawy za rozsądną cenę?
P.S Co ciekawe po wyjęciu bezpiecznika nr 15 po odpaleniu silnika prędkościomierz, obrotomierz i wskaźnik paliwa i temperatury silnika działa dobrze. Miał ktoś z Was do czynienia z czymś takim?sabakuto
Komentarz
-
Komentarz